Huis te koop

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11051697
Immoweb code : 11051697

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
1300 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning met 3 slaapkamers op een groot perceel in

Charmante woning met 3 slaapkamers op een groot perceel in Boortmeerbeek

In deze rustige, aangename omgeving, in de nabijheid van de dorpskern van Boortmeerbeek, stellen we je graag deze vrijstaande woning voor!

Via de inkomhal kom je in de lichtrijke leefruimte met gezellige kachel. Aansluitend: de keuken met toegang tot een aparte berging met wasplaats. Vanuit de keuken wandel je door naar de veranda. Op de gelijkvloerse verdieping beschik je nog over een ruime slaapkamer.

Via de ruime traphal kom je in de nachthal. Hier zijn 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met wastafel en bad. Achteraan de slaapkamers is nog een handige opbergruimte voorzien onder het schuine dak.

In de ruime garage kan je makkelijk je wagen parkeren en is er ook extra opbergruimte en een handige werkruimte voorzien. Op de oprit is voldoende parkeergelegenheid. Bovendien werd nog een extra garagebox geplaatst.

Naast deze karaktervolle, mooie woning, biedt dit perceel een mooie oppervlakte van ruim 13 are. Hier kan je in alle rust genieten van je eigen groene omgeving, op een boogscheut van alle handelszaken en de dorpskern. Naast de rustige ligging heb je ook een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen, Antwerpen & Brussel. Winkels en scholen, daar hoef je niet ver voor te fietsen of rijden!

Contacteer ons nu en we plannen je bezoek!

015 20 36 00 - [email protected]

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overh

Neem contact op