Huis te koop

498957€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11169869
Immoweb code : 11169869

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuw te bouwen klassieke woning met 3 slaapkamers in Boortm

Nieuw te bouwen klassieke woning met 3 slaapkamers in Boortmeerbeek

Dit perceel grond van ruim 4,5 are is gelegen in de Groenstraat in Boortmeerbeek. Naast de rustige ligging, is de grond heel centraal gelegen tussen Boortmeerbeek en Haacht. Met de fiets ben je op 15 minuten aan het station en zo ben je snel met de trein Mechelen of Leuven. Verder zijn winkels en scholen in de nabijheid en vlot bereikbaar.

Met een totale breedte van 15m, en een diepte tot 38m, zijn er veel opties mogelijk. Je kan er, mits aanvraag van de nodige vergunningen, een halfopen eengezinswoning bouwen met 2 bouwlagen.
De bouwdiepte op het gelijkvloers is maximaal 15m, en op het eerste verdiep 12m. Met een gevel van 10m breed, kan je veel nuttige ruimte creëren!

Zie je hier je toekomst? Realiseer dan je eigen droomhuis!

VOORBEELD WONING

Deze woning geeft je een richtlijn van wat er mogelijk is. Vanzelfsprekend kan de woning aangepast worden aan je wensen en noden, en aan je budget!

Inkomhal, met toilet, en toegang tot de garage en de leefruimte. De sfeervolle woonkamer werd hier voorzien van een zithoek, eethoek en open keuken. De aansluitende berging met extra veel plaats is en droom voor elke hobbykok.

Op de eerste verdieping: een master-bedroom met dressing en 2 extra slaapkamers. Ontspannen na een drukke dag kan in de moderne badkamer, hier voorzien van zowel bad als douche, en dubbele wastafel. Verder is er op de nachthal nog een ap

Neem contact op