Huis te koop

497500€

3 slaapkamers 203 vierkante meters

Immoweb code : 11373750
Immoweb code : 11373750

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
203 vierkante meters bewoonbare ruimte
719 vierkante meters grond

Omschrijving

Ben je op zoek naar een verrassend ruime woning (203m2 bewoonbaar) in het mooie Hever (Boortmeerbeek) en toch vlot bereikbaar (op 15 minuutjes van Mechelen)? Dan is dit je ideale huis! Heel vlot bereikbaar vanuit Leuven, Brussel, Mechelen,... en gelegen in een buurt met statige huizen. Het huis heeft 25 zonnepanelen met terugdraaiende teller.

Via de ruime voortuin kom je aan de voordeur. De inkomhal biedt toegang tot het aparte gastentoilet en de uitzonderlijk ruime inpandige garage met extra bergruimte. De ruime living met aparte zithoek (44m2) baden in het licht en geven toegang tot een fantastische veranda en de ruime keuken.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. 
Deze praktische en gezellige woning werd in 2001 nieuw gebouwd en biedt heel veel woonruimte. In de mooi aangelegde en goed onderhouden tuin heb je alle privacy om zorgeloos te genieten.

Extra troeven: er zijn twee pelletkachels (1 in de veranda) voor extra warmte en gezelligheid. Eveneens aanwezig: waterverzachter, vliegenramen, rolluiken, grote veranda, airco met warmtepomp (koelen en verwarmen). Ruime inpandige garage met extra bergruimte en automatische sectionale poort. Onderhoudsvriendelijke tuin (robotmaaier) met veel privacy.
Regenwaterput van 6000l (voor WC's en tuin, aansluiting wasmachine mogelijk).

Aarzel niet en plan je bezoek in via de knop ‘maak een afspraak’ op de pandfiche op onze website immoSiR.be. Zijn er

Neem contact op