Huis te koop

650000€

5 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 10970128
Immoweb code : 10970128

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
401 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke instapklare NIEUWBOUW op TOPLIGGING met EXTRA's!

Lichtrijke nieuwbouw met doordachte indeling en keukenafwerking nog vrij te kiezen! Gelegen vlakbij het mooie Hofstade Bloso domein en Schiplaken bos, in zeer gezellige kindvriendelijke wijk. Dichtbij oprit autostrade Mechelen-Brussel en toch rustig! Ook dichtbij aangename fietsroutes langs de vaart naar Mechelen en Leuven. Hier wil je wonen!

100% vrijstelling van onroerende voorheffing t/m 2028 dankzij laag E-peil (E19).

Gelijkvloers: inkomhal met toilet en berging met douche, witgeoliede eiken trap, ruime open leefkeuken (keuze in afwerking nog mogelijk, budget: 22700, plaatsing voor aktedatum), lichtrijke leefruimte met breed schuifraam, aparte multi-functionele ruimte met zicht op de tuin, die kan dienen als speel/hobbykamer, buro, TV-kamer, meditatie- of 5de slaapkamer.
1e verdieping: 3 slaapkamers en ruime badkamer.
2e verdieping: slaapkamer met bergzolder en badkamer met toilet en lavabo.
De woning is voorzien van een centraal stofzuigsysteem van All-vac.
Er is een regenwaterput van 7500L, aangesloten op toiletten, wasmachine en buitenkraan. Voorzieningen zijn getroffen voor een laadpaal voor een elektrische wagen.
Er zijn tevens 14 fotovoltaische zonnepanelen, ecologische dakisolatie, vloerverwarming op gelijkvloers EN in badkamer, waterverzachter, ventilatiesysteem D, videofoon, telefoonaansluiting, buitenverlichting, 3 TV-kabel aansluitingen (Proximus, Telenet) en internetaansluitingen in alle kamers (met Cat 6 bekabeling op zolder).

Boek snel uw bezoek!

Neem contact op