Huis te koop

252000€

2 slaapkamers 139 vierkante meters

Immoweb code : 11195958
Immoweb code : 11195958

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
139 vierkante meters bewoonbare ruimte
610 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met 2 slaapkamers en ruime tuin in Boortmeerbeek

Woning met 2 slaapkamers en ruime tuin in Boortmeerbeek

Ben je op zoek naar je eerste woning? Of naar een renovatieproject? Dan is dit jouw kans!

Deze woning ligt vlakbij de vaart Leuven-Mechelen en het provinciaal domein van Hofstade. Hier zijn ook scholen, openbaar vervoer en diverse winkels in buurt.

Via de inkomhal kom je in de woonkamer en eetkamer met aansluitend de keuken. Je beschikt nog over een kleine berging dewelke je toegang geeft tot de tuin. Met de trap ga je naar de eerste verdieping met 2 slaapkamers. Hier kan je ook een ruime badkamer met enkele wastafel & combinatie bad/douche vinden. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt tal van mogelijkheden. Met een aparte garage achteraan heb je nog een extra troef in handen.

Maak van de tuin een groene oase van rust, en dat op een boogscheut van de vaart.

Klaar om je handen uit de mouwen te steken en van deze woning jouw nieuwe thuis te maken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezoek!

015 20 36 00 - [email protected]

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Neem contact op