Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11350356
Immoweb code : 11350356

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
942 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer ruimte te renoveren woning op een terrein van 942 m²

Deze te renoveren gezinswoning op een ruim terrein van 942m² biedt een uitstekende kans voor een veelzijdige levensstijl. Met zijn ideale ligging en flexibele indeling is het perfect geschikt als duo-woonst of voor wie een professionele activiteit aan huis wil combineren.
Bij het betreden van de woning leidt de inkomhal naar twee verschillende vleugels. Aan de rechterkant bevindt zich een gezellige leefruimte, compleet met een salon voorzien van een open haard en een eetkamer. Aan de linkerkant is er toegang tot een dubbele extra leefruimte, die gemakkelijk kan worden aangepast voor verschillende doeleinden, zoals een duo-woonst of een professionele invulling.
Achter deze leefruimtes bevindt zich de keuken, die grenst aan de badkameren een grote praktische bergruimte. Vanuit deze ruimte is er toegang tot het toilet, de veranda en een kleinere bergruimte, die weer leidt naar de ruime garage met sectionale poort en een kleine buitenruimte.
Op de bovenverdieping zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan één toegang geeft tot de zolderruimte. Hier is voldoende ruimte om extra voorzieningen toe te voegen, zoals een extra badkamer, slaapkamer of bureau.
De grote parking/oprit biedt tal van mogelijkheden. Voor wie het als gezinswoning wil gebruiken, kan het worden omgevormd tot een groot terras. Maar het vormt ook een geweldige troef voor een professionele invulling, vooral in combinatie met het achtergebouw.
De royale tuin van 680 m² strekt zich uit achter en naast he

Neem contact op