Huis te koop

335000€

5 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 11302631
Immoweb code : 11302631

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
97 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren vijf-slaapkamer belétage (204 m²) te koop!

Locatie: Deze te renoveren woning staat te koop op de Vandenpeereboomstraat in Borgerhout. In de nabije omgeving bevinden zich verschillende winkels, scholen, openbaar vervoer, invalswegen en hippe horecagelegenheden.

Omschrijving: Bij het betreden van de belétage komen we in de inkomhal terecht. Vanuit de inkomhal hebben we directe toegang tot de garage, waar ook de aansluiting voor de wasmachine zich bevindt. Verder in de inkomhal komen we bij de eerste badkamer, die is uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Op dezelfde verdieping vinden we ook de keuken, die is uitgerust met een enkele wastafel, oven, microgolf, gasvuur met dampkap en een wasmachine. Achteraan de woning bevindt zich de woonkamer, waar we een tweede trap vinden die leidt naar een tweede woonkamer in de vorm van een mezzanine.
Centraal op deze gelijkvloers vinden we de Zuidgerichte koer terug.
Op de eerste verdieping van de belétage vinden we een douchekamer met toilet terug. Hiernaast zijn er op deze verdieping drie slaapkamers aanwezig.
Op de tweede verdieping vinden we nog twee slaapkamers en een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel terug.
Tevens is er een ruime kelder aanwezig.

Bijzonderheden:
- Ideale locatie
- 2 badkamers en 1 douchekamer
- 5 slaapkamers
- Bewoonbare oppervlakte 204 m² cfr. EPC
- EPC label E: residentiële renovatieplicht Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigend

Neem contact op