Huis te koop

649000€

5 slaapkamers 229 vierkante meters

Immoweb code : 11312208
Immoweb code : 11312208

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
229 vierkante meters bewoonbare ruimte
194 vierkante meters grond

Omschrijving

BoHo: ruime woning met garage, atelier en terras!

Gelegen op slechts een steenworp afstand van het Kruger Park, treft u dit ruime en unieke huis gelegen in het bruisende Borgerhout. Deze ruime woonst was voorheen een slagerswoning en is gehuld in een Bohemian jasje. Het biedt vele mogelijkheden en is vergund als een meergezinswoning voor 3 wooneenheden!
Ideaal als gezinswoning, co-housing, kangoeroewoning, korte/lange termijn verhuur of voor een zelfstandige/vrij beroep die een praktijk/werkplaats nodig heeft.

Op de begane grond bevindt zich een grote garage, een studio, een appartement met 1/2 slaapkamers met keuken/wc/douche, een leuke binnenkoer en een groot achterhuis dat momenteel wordt gebruikt als polyvalente ruimte. Deze leent zich perfect voor 1 of meerdere woonentiteit(en)/thuispraktijk/atelier/werkruimte/...

Op de eerste verdieping vindt u een gezellige woonkamer met aangrenzende eetkamer en keuken. Hier heeft u toegang tot het grote en zonnige terras.

Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met bad, wastafel en wc.

Centrale verwarming op gas, geen renovatie verplichting. Droge kelder. Individuele meters. Daken reeds vernieuwd en geïsoleerd !

Benieuwd? Neem snel contact met ons op via [email protected] of 0494 61 20 47.

Neem contact op