Huis te koop

289000€

5 slaapkamers 192 vierkante meters

Immoweb code : 11375788
Immoweb code : 11375788

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
192 vierkante meters bewoonbare ruimte
88 vierkante meters grond

Omschrijving

Te moderniseren woning met authentieke elementen

Klussers, opgelet: dit is een pareltje met authentieke elementen, in het ‘nieuwe Borgerhout’. Woning met 4 à 6 slaapkamers, een grote, gerenoveerde polyvalente zolder en stadstuintje
Een fijn project met heel wat potentieel! Je komt er binnen in de lichte hal, met links van je de grote woonkamer van 27 m², met z’n originele plankenvloer. De dubbele deur achteraan geeft uit op de ruime keuken met eetkamer, die verouderd is, maar enorm licht dankzij de grote dakkoepel. Achter de keuken heb je nog een grote betegelde bergruimte, met een toilet erin. Bij een renovatie zou je hier achteraan alle ruimtes kunnen openwerken en een XL leefkeuken installeren, inclusief schuifraam naar de stadstuin van 20m² toe.
Op de eerste tussenverdieping bevindt zich een verouderde badkamer van maar liefst 20 m², die enorm licht is, met een plankenvloer onder het vast tapijt. Op de eerste verdieping heb je de twee eerste slaapkamers waarvan een grote master bedroom aan de straatkant van 20 m², met zicht op het groen tegenover je deur en een iets kleinere aan de tuinkant, inclusief sierschouw. Ook hier vind je de originele plankenvloer onder de huidige vinyl.
De tweede verdieping is identiek aan de eerste, met nog eens twee ruime, lichte slaapkamers. Op de derde verdieping heb je tot slot een grote, gerenoveerde en geïsoleerde zolder van maar liefst 30 m² met een nokhoogte van maar liefst 3,5 m!
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12596/

Neem contact op