Huis te koop

420000€

3 slaapkamers 179 vierkante meters

Immoweb code : 11410260
Immoweb code : 11410260

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
179 vierkante meters bewoonbare ruimte
149 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime, instapklare en zeer lichte Bel-étage met weids uit...

(Grondplan en EPC kan u downloaden bij "Documenten" op de Wellimmo-site)

Ligging:
Gelegen in een kindvriendelijke doodlopende straat, treffen we deze charmante Bel-étage woning met een bewoonbare oppervlakte van +/-180m².
(!) De woning is gelegen naast de luchthaven, maar laat u zich hier absoluut niet door afschrikken, aangezien de weinige vliegtuigen niet over de woning vliegen en het uitzicht op het vliegveld een heerlijk open en groen zicht geeft.

Indeling:
Via de ruime inkomhal betreedt men deze instapklare eengezinswoning. Het gelijkvloers bestaat uit een ruime garage (Ruimte voor zeker twee wagens), technische ruimte/wasruimte, apart toilet en vestiaire. Via het gelijkvloers heeft men toegang tot aangelegde Z-tuin van circa 50m², waar u de ganse dag door kan genieten van de zon.
De mooie draaitrap verleent toegang tot de eerste verdieping. Deze is uitgerust met een hoogkwalitatieve Amerikaanse open keuken (naar ontwerp van Raymond Loewy) die volledig voorzien is van de nodige apparatuur. De zeer ruime open leefruimte is de absolute troef van deze woning. Met een panoramisch uitzicht en veel lichtinval, is dit de aangenaamste plek van de woonst.

De tweede verdieping bestaat uit een de nachthal, 3 slaapkamers van respectievelijk 15m², 11,5m² en 8m², en een vernieuwde badkamer met toilet.

TROEVEN:
-Kindvriendelijke locatie
-Z-tuin
-Veel licht en ruimte
-Ruime garage
-EPC B
-Op wandelafstand van het Te Boelaerpark en het Boekenbergpark

Interes...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op