Huis te koop

* 351026€

3 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 11159309
Immoweb code : 11159309
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
284 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouwproject Guldenbodem in Borgloon: Een landelijk pare

Nieuwbouwproject Guldenbodem in Borgloon: Een landelijk pareltje!

Ben je op zoek naar een idyllisch thuis in een charmante omgeving? Dan verwelkomen we je graag in ons nieuwbouwproject Te Borgloon, een prachtige locatie, kortbij het centrum en bovendien alle voorzieningen en invalswegen in de buurt.

Het project bestaat uit 12 eenheden (2 open bebouwingen en 10 half-open bebouwingen). Deze unieke woningen combineren de warmte van een landelijke stijl met de modernste technologieën.

Projectontwikkelaar Thys Housing staat bekend om zijn toewijding aan hoogwaardige constructies. De woningen zijn uitgerust met uitstekende isolatie, wat resulteert in een energie-efficiënte leefomgeving en lagere energiekosten. Bovendien zorgt het geprofileerde staal voor een grote grotere netto-oppervlakte zonder in te boeten aan duurzaamheid.
Dankzij zorgvuldige planning en ontwerp streven we naar een energieneutraal resultaat waardoor men een vrijstelling van het kadastraal inkomen kan bekomen gedurende vijf jaar.

Kopers kunnen hun woning nog volledig personaliseren naar eigen noden laten inrichten. Elk huis wordt volledig afgewerkt opgeleverd.

Woning 11 betreft een halfopen bebouwing, gelegen op een perceel van 2a 84ca en beschikt over 167,30 m² bruto oppervlakte.

Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal, apart toilet, leefruimte met open keuken en een aansluitende berging terug.

De eerste verdieping biedt een nachthal, 3 slaapkamers en een b

Neem contact op