Huis te koop

109000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11160023
Immoweb code : 11160023

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
797 vierkante meters grond

Omschrijving

VOLLEDIG TE RENOVEREN OPEN BEBOUWING OP EEN PERCEEL VAN 7A97

We vinden deze volledig te strippen met veel potentieel terug in de Schanzestraat ter hoogte van nummer 11 te Borgloon. We bevinden ons hier in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de Sint-Truidersteenweg met val faciliteiten welke vlakbij gelegen is en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die borgloon te bieden heeft.

Het pand werd oorspronkelijk opgericht begin 20ste eeuw en is gelegen op een perceel van 7A97CA.

Gezien de leeftijd en de toestand van het pand dient men rekening te houden met een totaal renovatie waardoor dit het pand bij uitstek is voor de doe-het-zelvers onder ons. Hierdoor heeft de koper carte blanche om het volledig naar zijn maak in te richten en af te werken. Mits de nodige creativiteit en handigheid kan deze woonst probleemloos omgetoverd worden tot een echt (t)huis.

Bovendien staat de woning op het naastgelegen perceel ook te koop. Hierdoor ontstaan er heel wat mogelijkheden!

Bent u opzoek naar een renovatieproject en dit in een groene omgeving? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

Neem contact op