Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 11259291
Immoweb code : 11259291

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
627 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

***Bezichtigen kan elke dinsdag tussen 10:00u en 17:00u!***

Stap binnen in een majestueuze fermette uit het jaar 2000, waar tijdloze charme en eigentijdse elegantie samenkomen. Deze prachtige woning, genesteld op een perceel van 6 are en 35 centiare, biedt een weelderige leefomgeving met 4 royale slaapkamers.
Betreed de keuken en laat het natuurlijke licht binnenstromen door het raam dat uitkijkt op de weelderige tuin, terwijl de ruime woonkamer een open verbinding heeft met de betoverende buitenruimte, compleet met een veranda, pergola en tuinhuis.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een inpandige garage met een sectionaalpoort en smeerput met volledig onderkelderde ruimte.

Ontspan en verfris uzelf in de prachtig gerenoveerde badkamer, gekenmerkt door trendy zwarte kranen en vloerverwarming voor het ultieme comfort.
Met zonnepanelen van 2015 die duurzame energie leveren, de woning straalt pracht uit en is milieuvriendelijk.

Heeft u nood aan een woning met rustige ligging in Borgloon? Dan vindt u hier op Brikhof zeker uw gading.

Bekijkt U de woning via aanverwante websites of portaalsites? Ga dan vlug naar www.MillenniumVastgoed.Be en klik onder "Documenten" voor meer afmetingen, plannen of bijlages!
Deze woning wordt exclusief aangeboden door Millennium Vastgoed. Aarzel niet en contacteer ons nu om deze droomwoning te bezichtigen!
Wenst u meer informatie, contacteer ons kantoor op 011 21 08 21 of Info@MillenniumVa

Neem contact op