Huis te koop

412000€

3 slaapkamers 269 vierkante meters

Immoweb code : 11331735
Immoweb code : 11331735

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
269 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

WONEN IN DE PAREL VAN HASPENGOUW

WONEN IN DE PAREL VAN HASPENGOUW

Overhof is een uitzonderlijk woonproject in het landelijke Hoepertingen, een deelgemeente van de stad Borgloon. Dit project is voorzien van stijlvolle open bebouwingen, afgeschermd achter een geklasseerde vierkantshoeve dit alles in het midden van de natuur.

De bakker, slager, dokter, apotheker en winkels liggen allemaal vlakbij maar het meest kostbare goed hoef je hier niet te shoppen: rust!

De eerste fase bestaande uit 13 stijlvolle open bebouwingen werden succesvol afgerond.
Tijd om met fase twee van start te gaan! Dit houdt de renovatie in van de oude beschermde hoeve. Wat zich vertaalt in een uniek plaatje, waarbij authenticiteit steeds voelbaar aanwezig zal zijn.

Woning5 beschikt over 269m² woonoppervlakte en biedt een inkomhal, een apart toilet, een leefruimte, keuken en een berging. Op de eerste verdieping ontdekken we de nachthal, 2 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping biedt een nachthal, badkamer en een slaapkamer.

Bijkomend beschikt deze woning over een private tuin met terras en 2 vaste parkeerplaatsen.

Alle eenheden worden smaakvol ingericht met hoogwaardige materialen en elk met hun specifiek interieur. Als koper heb je de mogelijkheid om zelf de afwerking te kiezen volgens eigen smaak en goesting.

Oplevering voorzien voorjaar 2025 – aankoop via registratierechten.

Wonen in een vierkantshoeve ten midden van het groen en omgeven door boomgaarden?
Maak ken

Neem contact op