Huis te koop

295000€

3 slaapkamers 126 vierkante meters

Immoweb code : 11391619
Immoweb code : 11391619

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
126 vierkante meters bewoonbare ruimte
780 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Gezinswoning op 7a 30ca in Broekom met prachtig uitzicht!

+ Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar deze woning doorklikt, vindt u alle info en een volledige 360° impressie! +

Op een steenworp van het gezellige centrum van Borgloon, vinden we deze charmante splitlevel woning terug op een perceel van 7a80ca.
Ondanks dat het centrum zo dichtbij is, is de woning gelegen in het groen en kijkt ze uit op de achtergelegen agrarische velden.

De woning werd gebouwd in 1975 en altijd zorgvuldig onderhouden. Zo werden de PVC-ramen met dubbele beglazing in 2011 vervangen en werd in 2012 de verwarmingsketel vernieuwd.

We komen binnen via de ruime inkomhal, waar de dubbele deur ons toegang verschaft naar de ruime leefruimte. De pelletkachel hier maakt het extra gezellig in de winter maar drukt ook gevoelig de verwarmingskosten doorheen de rest van het jaar.
De keuken is achteraan gelegen biedt toegang tot de veranda.
Via enkele trappen in de inkomhal bereiken we de eerste twee slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. Deze is voorzien van een lavabomeubel en douche. De derde slaapkamer bevindt zich een verdieping hoger, waar we ook nog een grote zolder terugvinden. Hier is er zeker en vast nog heel wat potentieel om deze verder in te richten.
Op straatniveau vinden we een ruime inpandige garage van 36m² en een berging terug.
De volledig aangelegde tuin is voorzien van een tuinhuis en is westelijk georiënteerd. Hierdoor geniet u na een werkdag optimaal van de avondzon.

Neem contact op