Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 246 vierkante meters

Immoweb code : 11356479
Immoweb code : 11356479

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
246 vierkante meters bewoonbare ruimte
555 vierkante meters grond

Omschrijving

Ontdek deze karaktervolle open bebouwing

Ontdek deze karaktervolle open bebouwing, gelegen in het schilderachtige Mariekerke, Bornem! Een perfecte mix van traditie en moderniteit wacht op jou. Met 3 slaapkamers en een polyvalente zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt dit huis ruimte voor jouw gezin en meer. Laat je verrassen door de unieke details, zoals hoge plafonds, elegante rozetten en een prachtig glasraam dat de ruimte verlicht met een warme gloed.

De recente carport uit 2023 biedt een veilige plek voor je auto, terwijl de ruime berging perfect is voor fietsen en opslag. Bovendien zijn er 12 gloednieuwe zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een groenere toekomst, maar ook bespaart op je energierekening.

Deze woning, volledig aan de buitenzijde geïsoleerd, met een EPC-label C, is klaar om jouw thuis te worden met slechts enkele aanpassingen. Maak het je eigen en geniet van het perfecte evenwicht tussen traditionele charme en eigentijds comfort. Jouw nieuwe begin wacht op je - grijp deze kans en maak het jouwe!

Neem contact op