Huis te koop

489000€

4 slaapkamers 232 vierkante meters

Immoweb code : 11371540
Immoweb code : 11371540

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
232 vierkante meters bewoonbare ruimte
297 vierkante meters grond

Omschrijving

EIGENTIJDSE RUIME INSTAPKLARE WONING AAN DE SCHELDE

Deze ruime gerenoveerde woning is gelegen in het hart van Mariekerke (Bornem), op een steenworp afstand van een school, openbaar vervoer en de idyllische Scheldedijk.

Een statige deur verwelkomt je in de ruime hal, die leidt naar de lichtrijke leefruimte en open keuken van het merk Poggenpohl. Het grote kookeiland nodigt uit voor een drankje of ontbijt. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, ingebouwde oven, microgolfoven en een overvloed aan praktische lades (van zelfs 120 cm breed) en kasten. De keuken is recent professioneel herschilderd en geeft aansluiting tot een garage en een kelder. Grote ramen zorgen voor een aangename sfeer in de leefruimte en keuken, terwijl de aangrenzende veranda en het nieuwe terras een moderne uitbreiding bieden. Een Stûv kachel in de woonkamer zorgt in de winter voor extra gezelligheid.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een badkamer, een handige dressing en apart toilet. De badkamer heeft een inloop regendouche, ligbad en badkamermeubel met lavabo.

Een vaste industriële trap leidt je naar de verassing op de tweede verdieping: een ruimte van 65 m2 met parketvloer en drie Velux ramen. Hier kan je echt alle kanten mee uit: thuisbioscoop, fitnessruimte, speelruimte of een extra grote master bedroom. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De zonnige tuin beschikt over twee terrassen, sfeervolle verlichting, houtopslag met berging en toegang naar de Scheldedijk.

Neem contact op