Huis te koop

429000€

5 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 11403976
Immoweb code : 11403976

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
380 vierkante meters grond

Omschrijving

IN OPTIE - Zeer ruime woning van 215 m² te Bornem

Welkom in deze prachtige ruime woning van 215 m², ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en flexibiliteit. Deze woning biedt een overvloed aan ruimte en mogelijkheden, met vier royale slaapkamers. Eén van deze kamers kan eenvoudig worden opgesplitst in twee aparte slaapkamers, waardoor er nog meer ruimte ontstaat voor uw specifieke behoeften.
U wordt bij het binnenkomen verwelkomd door de ruime inkomhal met ingemaakte kast, vervolgens betreedt u de royale leefruimte met open keuken.
Daarnaast beschikt de woning over twee volledig uitgeruste badkamers, die beschikken over de nodige voorzieningen. De kelder biedt extra opslagruimte.
De woning wordt gecompleteerd door een prachtig aangelegde Zuidoost gerichte tuin. Hier kunt u de hele dag door genieten van de zon. De tuin heeft bovendien een handige zij-uitgang.
Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een veelzijdige en ruime woning die perfect inspeelt op de behoeften van een modern gezin. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!
Referentie: 5185

Renovatieplicht: nee

Neem contact op