Huis te koop

320000€

2 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 10886849
Immoweb code : 10886849

Overzicht

2 slaapkamers
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
125 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met authentieke elementen te Boutersem!

Deze charmante woning, gelegen te Boutersem, biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig thuis. Met zijn twee ruime slaapkamers is het perfect geschikt voor een klein gezin, een stel of zelfs als investeringsmogelijkheid.

De ligging van deze woning is ook een groot pluspunt. Boutersem is een rustige en groene gemeente, omgeven door prachtige natuur en toch dicht bij belangrijke voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

Het bouwjaar van deze woning dateert uit 1930, waardoor het een authentieke uitstraling heeft die veel karakter toevoegt.
De indeling van het huis is praktisch en functioneel, een ruime inkomhal met toegang tot de gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken, een wasplaats, bureau, twee slaapkamers en een badkamer.

Wat betreft energieprestaties is deze woning zeer efficiënt, met een EPC-waarde van 209 kWh/(m²jaar) en een energielabel C. Dit betekent dat je kunt genieten van een comfortabele leefomgeving en tegelijkertijd je energiekosten laag kunt houden.

Aarzel niet en neem contact op met Marta van Immolight om te ontdekken wat deze woning in petto heeft!

Neem contact op