Huis te koop

750000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11023986
Immoweb code : 11023986

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
2553 vierkante meters grond

Omschrijving

Oude Maalderij met Uitzicht op Bos en Ontwikkelingsmogelijk

Ontdek de unieke kans om eigenaar te worden van een oude maalderij op een ruim perceel van 22 are, met de mogelijkheid tot het bijkopen van 17a40.

Prachtig gelegen in Boutersem, midden in een groene omgeving met een schilderachtig uitzicht op het bos. Aan de straatzijde bevindt zich een te renoveren halfopen bebouwing van 143m².
Met een uitgestrekte oppervlakte van 770m² bieden diverse loodsen veelzijdige opties voor ondernemers en creatievelingen. De aanwezige poort van 4 meter breed vergemakkelijkt laden en lossen, waardoor het pand ideaal is voor diverse commerciële activiteiten. Denk aan een ambachtelijke werkplaats of opslagruimte.

De mogelijkheid om extra 17a40 aan te kopen opent de deur naar uitbreiding en verdere ontwikkeling van dit bijzondere vastgoed. Geniet van de groene ruimte rondom en laat uw visie tot leven komen in dit historische pand, met het extra voordeel van een betoverend zicht op het bos. Nabijheid tot voorzieningen en goede bereikbaarheid maken deze locatie nog aantrekkelijker.

Deze eigendom biedt bovendien mogelijkheden als investering voor een projectontwikkelaar. 4 à 5 bouwgronden zouden realiseerbaar zijn, waardoor dit groene erfgoed niet alleen geschikt is voor renovatie maar ook voor een innovatief nieuwbouwproject.

Bouwvoorschriften: benedenverdieping 15m, eerste verdieping 12m, zadeldak of plat dak.

Meer informatie? Contacteer Jonas op 0468 19 11 62 of via jonas @woonvast.be

Neem contact op