Huis te koop

255000€

2 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 11376239
Immoweb code : 11376239

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
137 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Instapklaar duplex appartement met 2 slpks.

Instapklaar duplex appartement met 2 slpks.

Het appartement is gelegen in een mede-eigendom van 2 woongelegenheden. In 2020 werd het volledig opgeknapt waardoor het voldoet aan de huidige energienormen.

Locatie: Gelegen op de verbindingsweg tussen Bouwel en Herenthout met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. Tevens zijn de omliggende gemeenten en de autostrade zeer vlot bereikbaar.

Indeling: inkomhal, leefruimte, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet.

Beschrijving: Het duplex appartement heeft een aparte inkomhal. De leefruimte is opnieuw lichtrijk en geeft toegang tot de keuken voorzien van microgolf, oven, vaatwasser, kookplaat, dampkap en spoelbak. Op de eerste verdieping vindt u verdereen eerste slaapkamer van ca. 15m², de badkamer met bad, lavabo en toilet en de berging. De tweede verdieping omvat een tweede slaapkamer met inloopdouche en toilet.

Er is ook de mogelijkheid om het gelijkvloers appartement mee aan te kopen. Er werd reeds een vergunning verkregen voor het wijzigen van het aantal woongelegenheden, de basisakte dient nog te worden opgemaakt.

Kortom, ideaal voor wie opzoek is naar een instapklare duplex, een kangeroe - of zorgwoning, investering, co-housing, ...

- Algemene renovatie (2020)
- Gelijkvloers VP: € 265.000
- EPC: 352 kWh/m²
- Duplex VP: € 255.000
- Aparte meters
- CV op gas Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATT

Neem contact op