Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 11406375
Immoweb code : 11406375

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
744 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning op prachtig perceel met TOPligging

Karaktervolle, te renoveren 3 slpk woning op 7a44ca.

Ligging: Zeer gunstig gelegen in een rustige woonwijk met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeentes en de oprit van de E313 vlot bereikbaar.

Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, berging, wasplaats, garage, drie slaapkamers, badkamer, zolder, kelder en terras.

Beschrijving: U betreedt deze te renoveren woning via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte. De leefruimte is praktisch opgedeeld in zithoek en eetruimte met zicht op terras en tuin. Vanuit de leefruimte krijgt u toegang tot de naastgelegen keuken met ontbijthoek. De keuken biedt eveneens toegang aan de wasplaats/berging, de kelder en de garage. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers alsook de badkamer, deze is voorzien van lavabo en ligbad. Verder is er nog een zolder die bereikbaar is via een zoldertrap. Tot slot is er een overdekt terras dat geniet van het uitzicht op de ruime zuid georiënteerde tuin.

Extra:
- EPC 749 kWh/m²/jaar
- CV op Stookolie
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op