Huis te koop

350000€

2 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11092593
Immoweb code : 11092593

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
200 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig afgewerkte nieuwbouwwoning 2 slpk (eerste bewoning)

Deze Tuinwoning is een woning met een gelijkvloers en een eerste verdiep, het is voorzien van een oppervlakte van zo'n 140 m² + nog eens 90 m² aan privatieve tuin + 20 m² terras verspreid over verdiep 0 en 1. Het is voorzien van een inkomhal, twee bergruimten, twee toiletten, ruime eetkamer en leefruimte met luxueus afgewerkte keuken voorzien van een eiland samen met de nodige toestellen en een badkamer met grote inloop-regendouche. Door de grote raampartijen aan de achterzijde van deze woning geniet dit van heel wat lichtinval en zicht op groen, vanaf de straatkant is er dan weer heel wat privacy.

Prachtig parket, hoogwaardige materialen, piekfijne badkamer en keuken, … elk detail is zorgvuldig gekozen voor een luxueuze uitstraling en uw comfort.

Aan deze tuinwoningen is eveneens een garagebox gekoppeld die rechtsreeks in de tuin uitgeeft.

Deze Tuinwoningen (reeds 1 van de 3 verkocht) zijn direct beschikbaar bij akte. Geen maandelijkse, gemeenschappelijke kosten te betalen.

Prijs inclusief afwerking, registratierechten, btw, aansluitingskosten én garagebox komt op € 397.500,00.

Bezoek deze instapklare woningen op afspraak door contact op te nemen met vastgoedmakelaar Kjell Haegeman via [email protected] of op het nummer 0496 13 69 73. Bezoek kan op een weekdag of op zaterdag.

Geen 6 % btw mogelijk.

Neem contact op