Huis te koop

850000€

4 slaapkamers 254 vierkante meters

Immoweb code : 11348761
Immoweb code : 11348761

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
254 vierkante meters bewoonbare ruimte
620 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare Energiezuinige gezinswoning op gegeerde locatie

Deze woning biedt een unieke combinatie van luxe en hedendaagse stijl op een gegeerde locatie nabij het bruisende centrum van Brasschaat maar toch residentieel gelegen.

Met een volledige heropbouw zes jaar geleden, is dit huis doordrenkt met hoogwaardige en eigentijdse materialen. Het interieur straalt een moderne sfeer uit, met ruime en open leefruimtes die baden in natuurlijk licht. Bovendien is het energiezuinig, met een A-klasse score, wat zorgt voor een comfortabele en duurzame leefomgeving.

De woning beschikt over vier royale slaapkamers en een grote luxueuze badkamer, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Extra polyvalente ruimtes op de tweede verdieping bieden mogelijkheden voor diverse doeleinden zoals een tweede badkamer/speelkamer/bureau/fitness. Hierboven is nog een handige bergzolder voor extra opslagruimte.

De charmante tuin, met uitzicht op een groene omgeving, biedt de nodige rust en privacy. Geniet van ontspannen momenten op het overdekte terras, ongeacht het weer.

Dit huis is een ware parel, klaar om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende kopers die op zoek zijn naar comfort, stijl en een uitstekende locatie.

Geen IMMO aub

Neem contact op