Huis te koop

395000€

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 11404166
Immoweb code : 11404166

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
438 vierkante meters grond

Omschrijving

Gelijkvloers woning op top ligging

Niet al te ver van het centrum en het park van Brasschaat, in een rustige, residentiële straat, bevindt zich deze charmante gelijkvloers woning op een mooi perceel van 438 m².
Via een een mooie voortuin en de elegante erker, komt u in de met licht overgoten living en dit dankzij de vele ramen en de magnifieke glazen koepel die deze leefruimte met ontzettend veel lichtinval verrijkt. De keuken is ingericht met toestellen, voorzien van een groot raam en een deur dat toegang geeft naar de gezellige stadstuin.
De zuidwest gerichte tuin is voorzien van een gezellig overdekt terrasje met een rieten dak.
De woning heeft 3 slaapkamers en een badkamer met lavabo in een bijhorend badkamer meubel, een ligbad met douchescherm en toilet.
Een ruime kelder zorgt voor extra bergruimte.
Een gelijkvloers woning is in Brasschaat zeldzaam te vinden, dus op dat vlak is deze woning echt wel uniek.
Bent u dus op zoek naar een compact huis op een zeer goede ligging en alles comfortabel gelijkvloers, dan is dit misschien iets voor u.
De woning is zeker onmiddellijk bewoonbaar in de staat waarin het zich nu bevindt, maar kan op termijn mogelijk nog wel wat verfraaiingen gebruiken.
Het EPC is momenteel niet zo gunstig, maar wordt kortelings opnieuw geëvalueerd vanwege isolatie dat onder het dak werd aangebracht.
De CV ketel op gas is nieuw en overal zijn de PVC ramen voorzien van dubbele beglazing.
Bel ons snel voor een bezoek ter plaatse!

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op