Huis te koop

5695000€

5 slaapkamers 1044 vierkante meters

Immoweb code : 11404415
Immoweb code : 11404415

Overzicht

5 slaapkamers
5 badkamers
1044 vierkante meters bewoonbare ruimte
37166 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Antwerpen I Brasschaat

Dit landgoed bevindt zich in één van de meest exclusieve buurten van Brasschaat, in een oase van rust en toch op fietsafstand van het centrum. Het landhuis, met de kenmerkende stijl van Axel Vervoordt, biedt een woonoppervlakte van ± 1.040 m². Het omliggende park van ± 3,7 hectare, ontworpen door J. Wirtz, beschikt over verschillende waterpartijen en een uniek bomenbestand.

De centrale entreehal leidt naar een imposante salon-bibliotheek, een ruime eetkamer, een keuken met toegang tot de family room en een aanpalende bureauruimte, met zicht op de tuin. De oranjerie biedt toegang tot het binnenzwembad met wellnesszone. Op de eerste verdieping bevindt zich de master-bedroom met balkon, dressing en badkamer, evenals een biljartkamer, een slaapkamer met en suite badkamer en een volwaardig appartement met aparte ingang. De tweede verdieping biedt twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, en een royale ontspanningsruimte onder het dak.

Aanvullend: Binnenzwembad met hammam, gravel tennisbaan met charmant paviljoen, rozentuin, lift met mahoniehout, vloeren van zeldzaam marmer, wijnkelder, bijkeuken, inpandige garage voor drie wagens, vijftien parkeerplaatsen en een royaal tuinhuis + conciërgewoning.

Het domein is gelegen in een groene omgeving en biedt uitstekende mogelijkheden voor paardrijden en wandelen in natuurgebied 'De Uitlegger'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nathalie Van Gastel op +32 499 60 20 82.

Neem contact op