Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 11277848
Immoweb code : 11277848

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
1139 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante seventies laagbouwwoning

Deze op te frissen karaktervolle woning van de jaren 70 is gelegen in een doodlopende straat nabij het centrum van Sint-Job-In-'t-Goor.
Een laagbouw woning met retro allures die perfect kan matchen met de hedendaagse architectuur!

Een inkomhal die toegang biedt tot de ruime woonkamer, keuken en nachthal. De ruime L-vormige woonkamer is voorzien van een open haard en kijkt uit op de prachtige tuin. De op te frissen keuken beschikt over enkele toestellen met inbegrip een koelkast, oven, vitrokeramische kookplaat en dampkap. Verder biedt de ruime nachthal toegang tot een apart gastentoilet, een badkamer voorzien van een enkele wastafel en een bad (douche), drie slaapkamers en een technische berging.

De woning is tevens voorzien van een kruipkelder over de gehele oppervlakte. Bovendien maakt de vlinderdak constructie in combinatie met de kruipkelder het mogelijk om eenvoudig renovaties uit te voeren (energetisch, leidingen, etc.).

De onderhoudsvriendelijke tuin is dé perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een gezellige barbecue of een ontspannende avond met vrienden en familie. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op