Huis te koop

* 563500€

4 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 11277854
Immoweb code : 11277854
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
834 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige nieuwbouwwoning met Zuidwestoriëntatie

Prachtige nieuwbouwwoningen met een oase van comfort, duurzaamheid en hedendaags design. Deze energiezuinige woning biedt niet alleen een stijlvolle leefomgeving, maar ook een unieke combinatie van functionaliteit en luxe.

De ligging van deze nieuwbouwwoning is strategisch gekozen, met een adembenemend uitzicht over het groen. U profiteert van een vlotte verbinding met scholen, winkels en recreatie.

Deze eigentijdse woningen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Dankzij geavanceerde bouwtechnieken en hoogwaardige isolatie geniet u van een comfortabel binnenklimaat, terwijl u ook bijdraagt aan een groenere toekomst. De woning is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van energiebesparing, wat resulteert in lagere energiekosten.

Lichtinval is een essentieel kenmerk van deze woning. Grote ramen en slim geplaatste glazen deuren zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor elke ruimte een warme en uitnodigende sfeer krijgt. Geniet van het gevoel van ruimte en openheid terwijl u profiteert van een prachtig en eindeloos zicht over groen.

Met 3 tot 4 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor gezinnen, werkruimte, of gastenverblijven.

Deze woning is de ideale investering in comfort en duurzaamheid.

Tenslotte zijn er zeer ruime budgetten voorzien.

Info en verkoop: Verkoop geschiedt onder voorwaarden Wet Breyne. 21% BTW op het contructieaandeel en 12% registr

Neem contact op