Huis te koop

799000€

4 slaapkamers 279 vierkante meters

Immoweb code : 11277956
Immoweb code : 11277956

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
279 vierkante meters bewoonbare ruimte
998 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne villa met zicht op weilanden!

Deze lichte en ruime villa is gelegen op een perceel van bijna 1000 m² in een rustige en landelijke omgeving en biedt bovendien de perfecte mix van comfort en elegantie.

Een inkomhal met vestiaire die toegang biedt tot een aparte bureauruimte en de eetkamer. De parketvloer in de woonkamer vloeit door in de eetkamer en vormt zo een naadloos geheel. De prachtige gashaard en de parketvloer in visgraatmotief brengt een vleugje gezelligheid en warmte. Aansluitend bevindt zich een moderne keuken voorzien van kwalitatieve toestellen en een bijkeuken.

Op de eerste verdieping biedt de ruime nachthal toegang tot vier ruime slaapkamers en een badkamer afgewerkt in corian en voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo.

Met een perceel van 998 m² biedt deze woning ook veel buitenruimte voor kinderen om te spelen, tuinieren of voor het organiseren van gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Het adembenemende uitzicht over het weidelandschap is één van de opvallendste kenmerken van de woning.

BIJZONDERHEDEN
+ Netto woonopp.: circa 279m² (verwijzend naar het EPC-verslag)
+ 4 slaapkamers
+ 1 badkamer
+ EPC: 190 kWh/m²
+ 12 zonnepanelen (thuisbatterij van 10 kWh)
+ Laadpaal

Deze villa is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en karaktervolle woning, in een landelijke omgeving!

Zeker een bezoek waard! Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING

Neem contact op