Huis te koop

4 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 10791056
Immoweb code : 10791056

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
507 vierkante meters grond

Omschrijving

CHARMANTE WONING (TE RENOVEREN), UITSTEKEND GESITUEERD AA...

IN OPTIE!

Kijk even mee naar deze zeer interessante te renoveren woning, gelegen in wellicht een van de mooiste wijken van Bredene: Onze-Lieve-Vrouwe-ter-Duine.

Welkom in deze rustige, kindvriendelijke woonbuurt, gelegen aan park Paelsteenveld en op wandelafstand van de prachtige Bredense duinen en het uitgestrekte strand. Ideale starters- of vakantiewoning met 4 slaapkamers en een gezellige, zonnige tuin. Deze uniek gesitueerde woonst verdient terug wat liefde en belooft u vast en zeker heel wat woongenot. Wie heeft zin om de handen uit de mouwen te steken?

Op een grondoppervlakte van maar liefst ca. 507m2 is het hier heerlijk vertoeven in uw zuidgeoriënteerde tuin, gesierd met verschillende bomen en een tuinhuis. Bovendien is deze woning ook nog eens uitstekend gelegen, op wandelafstand van onder andere strand en duinen, de Visserskapel, openbaar vervoer, het bruisende Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys, de markt en diverse winkels en supermarkten. De woning beschikt over een autostaanplaats en een garage.

Indien dit uw eerste aankoop is, kunt u genieten van 3% registratierechten bij aankoop. Een eigen woonst of eindelijk uw tweede verblijf aan zee?

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u zich richten tot Bart Devuyst via 0478/55 36 86 of stuur een mail aan info@devuystvastgoed.




Zuidgerichte tuin

4 Slaapkamers

Autostaanplaats en garage

Uitstekend en uniek gesitueerd


WWW.DEVUYSTVASTGOED.BE

Renovatieplicht: ja

Neem contact op