Huis te koop

4 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 10797480
Immoweb code : 10797480

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
157 vierkante meters grond

Omschrijving

Duurzaam gerenoveerde rijwoning gelegen in een doodlopende s

Recent gerenoveerde woning gunstig gelegen te Bredene-Dorp! Rustig en doch zeer centraal gelegen in de nabijheid van de invalswegen richting Oostende en Brugge. Het feit dat het pand gelegen is een doodlopende straat, is zeer zeker een troef en uiterst kindvriendelijk. In de omgeving kan er een bakker, schooltje en etc. teruggevonden worden.

In 2015 onderging dit afgewerkt pareltje een volledige metamorfose met focus op duurzaam renoveren. Het gunstig EPC-label A is dan ook het resultaat van een grondige renovatie waar er geopteerd werd om centrale verwarming, muur- en dakisolatie, ventilatiesysteem C, airco-unit, zonnepanelen en hoogrendementsbeglazing te plaatsen. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiairemogelijkheid, eengastentoilet, toegang tot de garage en een wasberging uitgevende op de tuin. De garage werd voorzien van een automatisch sectionaal poort hanteerbaar vanop afstand met een afstandsbediening (videopost toegang mogelijk via deur en poort). Tevens kan de waterontharder dewelke voorzien is van een kalkneutralisator teruggevonden worden in de ruime garage. De wasberging werd zeer kwalitatief afgewerkt met een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine, ingemaakte kasten en voldoende ruimte om uw was te laten drogen.

Het eerste verdiep werd zeer mooi en strak afgewerkt met een PU-gietvloer op de ondergrond. Open leefkeuken voorzien van een inductiekookplaat, combi-oven, heteluchtoven, vaatwasser en ingebouwde dampkap. Zeer ruim

Neem contact op