Huis te koop

315000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11310754
Immoweb code : 11310754

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime hoekwoning met drie slaapkamers in Bredene dorp

Deze ruime half openbebouwing is gelegen in Bredene dorp. Hier bevindt u zich op een rustige locatie en toch in de nabijheid van scholen, winkels, groen,…

De woning zelf is steeds met de nodige zorg onderhouden en is volledig instapklaar; hoewel het u altijd vrij staat zelf hier en daar een persoonlijke toets te geven aan de woning.
In de ruime leefkamer is er tal van plaats voor een eet-leef-en zithoek. Aansluitend is er de zeer goed uitgeruste keuken, waar tevens tal van kastruimte is alsook plaats voor een (extra) ontbijttafel.
De verdieping van de woning biedt plaats aan liefst drie volwaardige slaapkamers. Deze zijn allen zeer ruim en lichtrijk, en bieden u tal van mogelijkheden. In de badkamer is er een bad/douchecombinatie alsook lavabo.
De zolderverdieping is tevens zeer net onderhouden en geeft de nodige opbergruimte aan de woning. Deze kan tevens ingericht worden als hobbykamer.
De woning heeft een inpandige garage, waardoor u steeds vlot uw wagen kwijt kunt.
Als kers op de taart is er de gezellige tuin, met tuinhuis. Hier heeft u enerzijds een ruim terras, anderzijds een mooi grasperk.

Bent u op zoek naar een ruime en toch zeer gezellige gezinswoning, in een rustige wijk, dicht bij alle voorzieningen in Bredene Dorp? Neem dan snel contact op via [email protected]

Troeven
*ruime gezinswoning
*tuin & terras
*inpandige garage
*grote, nette zolderruimte
*perfect onderhouden


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed:neen…

Neem contact op