Huis te koop

1450000€

4 slaapkamers 495 vierkante meters

Immoweb code : 10862933
Immoweb code : 10862933

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
495 vierkante meters bewoonbare ruimte
9216 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueuze villa met zwembad op een ruim perceel van ca. 92

Luxueuze villa met 4 slaapkamers, zwembad, 2 sauna's en fitnesskelder te Opitter. De eigendom omvat een perceel van 15 are 28 ca en het bijhorende bouwperceel van 76 are 88 ca. Deze schitterende villa dateert van 2004 en is voorzien van alle conform. Vanuit de woonkamer en keuken heeft u een prachtig zicht over de tuin met zwembad.

Gelijkvloers: Ruime inkomhal met vestiaire en bureel. Zeer lichtrijke woonkamer en eetkamer voorzien van een groot raampartij en prachtig zicht op de tuin. Aansluitend is er de volledig ingerichte keuken. Naast de keuken is er een praktische berging. Achter de woonkamer bevindt zich een extra TV-ruimte. De woning heeft een dubbele inpandige garage met sectionale poort.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping kan u vanuit de nachthal naar de 4 ruime slaapkamers met elk toegang tot één van de 3 badkamers. De grootste badkamer is voorzien van een sauna. Eén slaapkamer is voorzien van een dressing met inbouwkasten. Op deze etage bevindt zich ook een extra ruimte met inbouwkasten. De nachthal geeft uitzicht over de onderliggende eetruimte.

Kelder: De woning is deels onderkelderd en voorzien van o.a. een fitnessruimte, muziekkamer, ..

Tuin: Volledig omheinde zuidwestelijk gerichte tuin met elektrische toegangspoort. Zwembad met poolhouse, sauna en verhard speelterrein.

De centrale ligging van de villa is één van de vele pluspunten. In de nabije omgeving vinden we gezellige brasserieën, een mooi park om te wandelen, verschillende winkels maar ook

Neem contact op