Huis te koop

249000€

2 slaapkamers 191 vierkante meters

Immoweb code : 11114445
Immoweb code : 11114445

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
191 vierkante meters bewoonbare ruimte
567 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Te renoveren half open woning in het centrum van Broechem.

Deze half open woning, gelegen in het centrum van Broechem met potentieel voor renovatie, straalt het pand een tal van mogelijkheden uit. Bij het betreden van de woning, komt u terecht in de voorkamer aangrenzend aan de leefruimte die voorzien is van een gashaard. De woning beschikt over een praktische garage, met daarboven een al reeds ingerichte slaapkamer. Deze extra ruimte biedt diverse mogelijkheden, zoals een logeerkamer, een speelkamer of een privéstudio. Verder beschikt de woning over een badkamer en keuken die wachten op de persoonlijke touch van de nieuwe eigenaar.
De bovenverdieping omvat twee slaapkamers die nog afgewerkt moeten worden. Hier heeft u de vrijheid om uw eigen stijl en voorkeuren tot uiting te brengen.
Buiten onthult de woning een ruime tuin, een waardevolle oase van groen en rust. De tuin biedt niet alleen voldoende ruimte voor ontspanning en recreatie, maar herbergt ook praktische opbergruimte voor tuinbenodigdheden.
De centrale ligging in het hart van Broechem plaatst u op een steenworp afstand van lokale voorzieningen, scholen en openbaar vervoer, waardoor het een ideale woonplek is voor zowel gezinnen als mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving. Voor meer info of een bezoek mag u steeds contact opnemen op 0492/39.16.32 (Jelle)

Neem contact op