Huis te koop

325000€

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11152870
Immoweb code : 11152870

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
199 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 2 slpkrs en tuin

Deze prachtig gerenoveerde en energiezuinige woning in Broechem biedt de perfecte combinatie van comfortabel wonen en een gunstige locatie. Gelegen in het hart van Broechem, geniet u hier van het gemak van alle voorzieningen, winkels en scholen binnen handbereik, waardoor dit huis ideaal is voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een centrale, levendige leefomgeving.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een inkomhal die u naar de leefruimte leidt. Via een gang met handige ingemaakte kasten bereikt u de volledig ingerichte keuken, die is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een koelkast, diepvriezer, vaatwasser en oven.
Op het gelijkvloers vindt u niet alleen de keuken, maar ook een eigentijdse badkamer met een inloopdouche en een enkele lavabo. Dit zorgt voor extra comfort en gebruiksgemak.
Bovendien is er een apart toilet op deze verdieping.

Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte, waardoor ze perfect zijn om tot rust te komen na een drukke dag.

Ten slotte heeft deze woning de luxe van een terras en een charmante tuin. Het terras biedt een heerlijke buitenruimte waar u kunt genieten van maaltijden in de open lucht, en de tuin is een oase van rust waar u kunt ontspannen, tuinieren of de kinderen kunt laten spelen.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op