Huis te koop

230560€

3 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 10948240
Immoweb code : 10948240

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
1014 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met 3 slks - terras en tuin - uitzonderlijke zicht

In een ongelooflijke, heuvelachtige, rustige omgeving, in het dorp Brognon, een grensdorp vol charme en zeer populair bij groene toeristen, in de bocht van een smal, autovrij laantje, zul je meteen verliefd worden op dit aantrekkelijke huis met 4 voorgevels van traditionele baksteenbouw. Gebouwd in 1985 op een zeer privé, zuidgericht perceel van 10A14CA, met geasfalteerde binnenplaats, terras, pergola, grasveld en goed onderhouden tuin.
Houten ramen met dubbele beglazing in goede staat. Dit huis is altijd goed onderhouden geweest, en is in perfecte staat, waardoor het mogelijk is om het zonder grote kosten te betrekken. Kunstleien dak in goede staat. Woonkamer die uitgeeft op de keuken met ingebouwde houtkachel. Centrale verwarming op olie. Het huis is gebouwd boven een volledige kelder, met een werkplaats en stookruimte die kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot de begane grond.
Dit is een gelijkvloers huis met 3 slaapkamers, wat erg geliefd is omdat je dan ook op oudere leeftijd in je eigen huis kunt blijven wonen. Ideaal als tweede huis of als hoofdverblijf. Het biedt alle comfort die je nodig hebt.
Je kunt op het terras zitten, luisteren naar het gezang van de vogels en kijken naar de herten aan de rand van het bos. Puur plezier !

Neem contact op