Huis te koop

299000€

2 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11388341
Immoweb code : 11388341

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
241 vierkante meters grond

Omschrijving

Knusse woning te koop op toplocatie te Sint-Andries

Contacteer Andrès op 0495 88 33 45 of via [email protected]
Dossierstukken en plannen steeds beschikbaar op onze website.

Welkom in deze knusse woning gelegen langs de Zandstraat te Sint-Andries. Met vele groenparken alsook alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels,… dichtbij zorgen voor een zeer gegeerde ligging.

De woning in het kort:
*Instapklaar
*Topligging
*Authentieke elementen

De woning werd gebouwd in jaren ’60 op een perceel van 241m2 en heeft een indeling volgt: we komen binnen in de inkomhal die toegang geeft tot de leefruimte alsook de keuken. De leefruimte bestaat uit een lichtrijke zit- en eetruimte en heeft nog altijd de originele authentieke vloer wat bijdraagt aan de charme van de woning.
De keuken is smaakvol ingericht en beschikt over alle nodige apparatuur en geeft toegang tot de ruime veranda waar plaats is voor een was- en droogmachine, hier bevindt zich bovendien ook nog een apart toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers met zicht op groen. Verder is er nog een badkamer met douche, lavabo en toilet. De zolder is te bereiken via een vaste trap en kan verder afgewerkt worden tot bijvoorbeeld 2 extra slaapkamers of 1 master bedroom.

Tot slot is er nog een ruime tuin waar het aangenaam vertoeven is en er volop kan genoten worden van de rust die deze prachtige omgeving te bieden heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Geen renovatieplicht/ CV op ga

Neem contact op