Huis te koop

295000€

2 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 11072414
Immoweb code : 11072414

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
94 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige stadswoning met twee slaapkamers en ruime binnenk…

Een centraal gelegen woning in het hartje van Brugge. Deze locatie biedt gemakkelijk toegang tot verschillende invalswegen, 't Zand, winkels, het openbaar vervoer, het station...

Bij binnenkomst bevindt zich een inkomhal met een apart toilet. De ruime leefruimte staat in verbinding met een volledig uitgeruste keuken. Aansluitend is er een handige opbergruimte aanwezig. De grote troef van deze woning is de zeer ruime binnentuin/koer (36m²), zeldzaam voor een woning in het centrum van Brugge.

Binnenkomst via een inkomhal met een apart toilet. De ruime leefruimte staat in verbinding met een volledig uitgeruste keuken en er is een handige opbergruimte aanwezig. Een opvallend kenmerk is de ruime binnenkoer, zeldzaam voor een woning in het centrum.

Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal die toegang biedt tot de eerste slaapkamer, met daarnaast een badkamer met douchecabine en wastafel. Er is ook een apart toilet voor extra comfort.

De tweede verdieping werd ingericht als een ruime slaapkamer, bereikbaar via een vaste trap.

De woning is voorzien van enkele, dubbele en hoogrendementsbeglazing, met zowel houten als pvc raamwerk. Verwarming wordt verzorgd door centrale verwarming op aardgas, ondersteund door een gaskachel in de leefruimte voor extra warmte en sfeer. Bovendien zijn er manuele rolluiken aanwezig.

de woning is asbestveilig.

Deze woning biedt een praktische indeling, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie op zoek is naar een centraal gelegen…

Neem contact op