Huis te koop

675000€

4 slaapkamers 605 vierkante meters

Immoweb code : 11098945
Immoweb code : 11098945

Overzicht

4 slaapkamers
605 vierkante meters bewoonbare ruimte
235 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenhuis met 600m2 bew opp op uitstekende ligging

Dit herenhuis met maar liefst 5 bouwlagen is gelegen op de ring rond Brugge en kijkt uit op het Graaf Visartpark en de Vesten. Het pand biedt vele mogelijkheden: woning voor een groot gezin, combinatie woning met kantoor/vrij beroep, kantoren(afhankelijk van het verkrijgen van een functiewijziging), co-housing, opdeling in (3)appartementen ...(afhankelijk van het verkrijgen van een vergunning)
Via de indrukwekkende hal kom je binnen in een eerste ruimte/bureau vooraan, palend daaraan is er een living, eetplaats, keuken en toilet. Via een gang met opbergruimte kan je naar de half ondergrondse verdieping bestaande uit een enorme casco ruimte van 138m2 (slaapkamer/badkamer en overdekt terras?) die uitgeeft op de tuin met terras en grote opbergplaats achteraan de tuin.
De monumentale trap, die toegankelijk is vanuit de hal, brengt ons naar een tussenliggende verdieping met 2 toiletten en naar de 3 bovenliggende verdiepingen met elk een oppervlakte van 90m2.
Zoekt u een woning die goed bereikbaar is, op slechts 1,5 km van het station en vlakbij een bushalte, met heel veel ruimte en authetieke elementen, waar u door renovatie zelf kan beslissen over de te gebruiken materialen en indeling? Plan een bezoek via Gulden-vlieslaan15.rosseel.be of contacteer An op 0478272544 of via [email protected]

Neem contact op