Huis te koop

680000€

6 slaapkamers 350 vierkante meters

Immoweb code : 11325373
Immoweb code : 11325373

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
350 vierkante meters bewoonbare ruimte
210 vierkante meters grond

Omschrijving

Woonhuis op idyllische ligging centrum Brugge

Charmant woonhuis rechtover het Astridpark, in het centrum doch buiten de drukte van de stad, in een leuke buurt. Huis met aangename volumes en goede oriëntatie, in een neoklassieke stijl en met mooie bouwelementen. Parkeren in de straat vormt nooit een probleem.
Indeling gelijkvloers : Inkom, gang met toegang tot voorsalon, woonkamer, (fietsen)berging, keldertrap en vestiaire. Direct aansluitend aan de woonkamer : ruime keuken. Beiden toegang naar het terras en de tuin. Aan de achterzijde van de tuin is er een ruime afsluitbare berging voorzien van elektriciteit.
Indeling eerste verdieping : 1 ruime slaapkamer aan de voorzijde, met eigen badkamer en toilet. 2 slaapkamers aan de achterzijde, elks met eigen douche. Toilet.
Indeling tweede verdieping : 3 slaapkamers en 1 badkamer met ligbad en toilet
Indeling zolderverdieping : 1 grote crearuimte / slaapkamer met mezzanine, ruimte voor de cv ketel (op gas) en boiler (elektrisch) sanitair water.
Ruime verluchte kelder.
Het huis is gemakkelijk en zuinig te verwarmen.
In de tuin staat een mooie appelboom en 4 amberbomen.

De kamers aan de voorzijde geven allen een ruim en groen zicht op het prachtig ontworpen en onderhouden Astridpark, een plezier voor jong en oud.

Geen renovatieplicht, geen asbest. Bezoek op afspraak . 0472/900587 Particuliere verkoop, huis niet verhuurd. Makelaars onthouden aub.

Meer foto’s https://www.instagram.com/schaarstraat_28_te_koop?igsh=e

Neem contact op