Huis te koop

370000€

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11356981
Immoweb code : 11356981

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
250 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante gezinswoning met 4 slaapkamers in Sint-Pieters, B…

Ontdek deze warme, uitnodigende gezinswoning waar thuiskomen synoniem staat voor genieten. Met zijn typisch Brugse geveltje ademt de woning geschiedenis en karakter uit. De woning heeft een ideale ligging waarbij alle accommodaties bereikbaar zijn op wandel- of fietsafstand.

Zodra je de woning binnenstapt word je omarmd door een lichtrijke en sfeervolle ambiance, perfect voor gezellige avonden met het gezin. De woning heeft een ruime inkomhal dat uitgeeft in een gezellige woonkamer met aansluitend de eetkamer. In de uitbouw van de woning is er een moderne, open keuken dat uitgerust is met alle nodige, luxueuze toestellen. Hier komt culinaire creativiteit tot leven. Daarnaast is er ook nog een extra bergruimte, gastentoilet en een eerste badkamer met ligbad en wastafel.

Op het tussenverdiep is een tweede moderne badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en tweede toilet gevestigd. De eerste verdieping heeft twee grote slaapkamers. Ook de tweede verdieping herbergt nog eens twee slaapkamers. Zo biedt de woning voldoende ruimte voor het hele gezin.

Als troef heeft de woning een zonnig tuintje met tuinhuis als extra bergruimte, waar tot rust komen centraal staat. Aan de overkant van de woning kan je een garage te huren, wat extra gemak en comfort toevoegt.
De woning is met hoogwaardige afwerking gerealiseerd, wat zich vertaalt in een gunstig EPC. De woning beschikt over centrale verwarming op aardgas.

Neem deze kans om deze charmante gezinswoning te bezichtigen en plan …

Neem contact op