Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 122 vierkante meters

Immoweb code : 11366844
Immoweb code : 11366844

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
122 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Afgewerkte stadswoning met terras

STARTPRIJS - BEZOEKDAG ZATERDAG 18 MEI

Binnen het ei van Brugge en op wandelafstand van het commercieel centrumvind je deze érg toffe stadswoning. Ideaal qua ligging - de straat mondt uit op de ring waardoor je ook snel weg bent richting kust of binnenland. Deze woning onderging een totaalrenovatie in 2017.

Het gelijkvloers gaat via een inkomhal (incl. bergingsruimte voor jassen en schoenen) naar de prachtige en lichtrijke leefruimte op parket. De kastenwand aan de keuken verschuilt ook nog eens een praktische bergruimte die de mogelijkheid biedt tot het plaatsen van een wasmachine en droogkast.

Aansluitend op de leefruimte is er een terras van liefst 25m2, inclusief buitenberging. Op het eerste verdiep vinden we één slaapkamer met inbouwkasten en een erg ruime badkamer met dubbele lavabo, ligbad, douche en hangtoilet. Eén verdiep hoger vinden we 2 volwaardige slaapkamers, elk voorzien van inbouwkasten.

Kortom: leuk afgewerkte, gezellige en instapklare stadswoning met ruim terras in hartje brugge. Topaanbod!

Deze woning wordt verkocht via startprijs na de BEZOEKDAG op ZATERDAG 18 MEI tussen 13u & 17u. Ben je geïnteresseerd, dan kan je een bod uitbrengen (gesloten omslag) tot Dinsdag 21 Mei om 20u.

Afspraak maken kan via e-mail of telefonisch.

Neem contact op