Huis te koop

195000€

1 slaapkamer 58 vierkante meters

Immoweb code : 11410155
Immoweb code : 11410155

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
58 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Moderne Senioren Residentie Prinsenhof: Luxe Leven in een...

Op een steenworp afstand van het historische hart van Brugge en nabij het AZ St. Jan aan de Oostendse Steenweg, vindt u de moderne senioren residentie Prinsenhof. Deze residentie, beheerd door Orpea, biedt hoogstaande diensten voor haar bewoners. Geniet van gepersonaliseerde begeleiding, comfortabele ontvangstruimtes en een sfeervol gastronomisch restaurant met een gezellige bar. Dagelijks worden er gevarieerde animatie en activiteiten georganiseerd, allemaal in een groene, rustige en uiterst aangename omgeving.

Het hoofddoel is om de autonomie van elke bewoner zo lang mogelijk te behouden en een rijk en dynamisch sociaal leven te stimuleren, wat bijdraagt aan het welzijn van de bewoners.
Assistentiewoning AW 2.17: Stijlvol en Comfortabel Wonen
Deze prachtige assistentiewoning bevindt zich op de tweede verdieping, slechts enkele stappen verwijderd van de aanwezige liften. De grote ramen bieden een schitterend uitzicht op het groen en zorgen voor een lichtrijke en aangename sfeer.

Indeling:

Leefruimte: De smaakvol ingerichte leefruimte is voorzien van design lichtarmaturen en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Er is ruimte voor het plaatsen van gordijnen naar eigen smaak.
Keuken: De moderne open keuken is uitgerust met basiscomfort en toestellen. Aangrenzend vindt u een ruime berging met dienstkraan voor het aansluiten van een wasmachine en droogkast.
Slaapkamer: De mooie slaapkamer biedt alle comfort en beschikt over een grote ...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op