Huis te koop

410000€

4 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 11288461
Immoweb code : 11288461

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
234 vierkante meters bewoonbare ruimte
382 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met zonnige tuin

Ontdek deze ruime woning met 4 slaapkamers, een royale garage en een diepe tuin met zuidelijke oriëntatie, op een perceel van 382m². De woning is ideaal geschikt voor iemand met een zelfstandig bijberoep en zoveel meer... Genietend van een uitstekende ligging met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, winkels, scholen,...

Bij binnenkomst op de begane grond vindt u een inkomhal met trap naar de eerste verdieping. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich een riante garage met wasplaats en berging, de technische voorzieningen van de woning en een achterdeur die toegang verleent naar de tuin. Aan de rechterzijde van de hal wordt u verwelkomd door een lichte woonkamer, een bureau, een douchekamer met wastafel en toilet en een slaapkamer met uitzicht en toegang tot de tuin. De benedenruimte kan ook dienen als professionele ruimte.

Op de eerste verdieping leidt de hal u naar een apart toilet, een lichtrijke leefruimte, een extra kamer die kan dienen als bureau of slaapkamer met uitzicht op de tuin, een uitgeruste keuken met eetplaats, de badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche en een berging.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers die nog verder afgewerkt moeten worden.

Achteraan de woning treft u een diepe, zuidelijk georiënteerde tuin met een terras aan.

Enkele troeven:
- Inpandige garage en voldoende parkeerplaats voor de deur;
- 20 zonnepanelen die in 2020 werden geplaatst;
- Gunstig EPC;
- Zuidgericht perceel.

Kortom, deze ru…

Neem contact op