Huis te koop

1049000€

4 slaapkamers 224 vierkante meters

Immoweb code : 11325069
Immoweb code : 11325069

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
224 vierkante meters bewoonbare ruimte
688 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde villa nabij AZ Sint-Lucas

Ontdek deze prachtig gerenoveerde alleenstaande villa die zorgvuldig werd afgewerkt, wat resulteert in een verfijnde en smaakvolle uitstraling.

Deze woning biedt een doordachte indeling voor optimaal comfort en functionaliteit. U betreedt de woning via een ruime inkomhal, die leidt naar een gastentoilet en een handige berging onder de trap. Vervolgens treffen we een prachtige, lichtrijke leefruimte die naadloos overgaat in een open keuken met annex wasplaats/berging met douchecomfort en een inpandige garage.

Op het eerste verdiep bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, een apart toilet en een prachtig ingerichte badkamer, met een moderne afwerking in mortex, een inloopdouche en een elegant wastafelmeubel.

Het tweede verdiep biedt nog extra mogelijkheden met een slaapkamer en een extra polyvalente ruimte, die flexibel kan worden gebruikt als dressing, bureau of naar uw wens. Als kers op de taart, biedt een tweede garage aan de achterzijde van het perceel ultieme praktische voordelen en toegankelijkheid.

Met een gunstig EPC-label (B) en vier ruime slaapkamers, is comfort gegarandeerd.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Neem contact op