Huis te koop

495000€

3 slaapkamers 236 vierkante meters

Immoweb code : 11361007
Immoweb code : 11361007

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
236 vierkante meters bewoonbare ruimte
405 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare, gerenoveerde woning te koop in Brugge

Deze gerenoveerde woning, gelegen in Assebroek op slechts 10 minuten fietsen van het historische centrum van Brugge, biedt een uitstekende kans op comfortabel wonen. Gelegen in een rustige straat, zijn scholen, openbaar vervoer en winkels allemaal binnen handbereik. Bovendien bevindt het natuurgebied Gemene Weidebeek zich op minder dan 5 minuten loopafstand.

Tussen 2021 en 2024 onderging deze woning een grondige renovatie, waaronder een nieuw dak met isolatie, vernieuwde elektriciteit, een energiezuinige CV-ketel op aardgas, 8 zonnepanelen met een SMA-omvormer en een waterverzachter. Dit resulteerde in een EPC-label B.

Op de begane grond biedt de woning een ruime inkomhal met gastentoilet, een lichte en zeer ruime leefruimte met open haard, een keuken met toegang tot het terras, een garage en een zonnige, op het zuiden gerichte tuin. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, twee volledig nieuwe badkamers met regendouches, een dressing/bureau met toegang tot de ruime zolder. Tevens is er berg-/kelderruimte en een voortuin met oprit aanwezig.

De totale bewoonbare oppervlakte van 236m² (indicatief volgens EPC-attest) en de zuidgerichte tuin maken deze woning ideaal voor gezinnen.

Contacteer ons via [email protected] of 0495 04 55 82 (Louise, voorkeur via Whatsapp) voor meer informatie of een bezoek ter plaatse (enkel op afspraak).

Neem contact op