Huis te koop

* 595000€

4 slaapkamers 512 vierkante meters

Immoweb code : 11405955
Immoweb code : 11405955
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
512 vierkante meters bewoonbare ruimte
512 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouw met duurzaam karakter te Assebroek!

Ontdek uw toekomstige, alleenstaande woning op een prachtig perceel omgeven door rustgevend groen. Deze kwalitatieve nieuwbouw is ontworpen met oog voor detail en biedt u een comfortabele en duurzame leefomgeving.

De woning beschikt over een ruime inkomhal met apart gastentoilet, een open leefruimte met woonkamer, eetkamer en een moderne, lichtrijke keuken met een ontbijthoek. Vanuit de keuken geniet u van een zalig uitzicht op het terras en de tuin. Aansluitend vindt u een praktische wasberging en een gesloten garage.

Op de verdieping bevinden zich voor

LOT 1: 4 slaapkamers, 1 complete badkamer, dubbele berging, apart toilet.
LOT 2: 3 slaapkamers, 1 complete badkamer, bureau, apart toilet.

Deze energiezuinige woning is afgewerkt volgens een UPGRADE lastenboek, wat betekent dat u kunt rekenen op een hoger keukenbudget, kwalitatieve sanitaire toestellen en een laminaatvloer in de slaapkamers.

Duurzaamheid staat centraal in dit project. De woning is uitgerust met een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming op elk verdiep en een D-ventilatiesysteem. Bovendien heeft u in deze bouwfase nog inspraak op de keuze van de afwerking.

Geïnteresseerd in deze unieke nieuwbouwwoning in Brugge? Neem contact met ons op via [email protected] om de plannen en het lastenboek te ontvangen.

Ontdek uw toekomstig droomhuis in deze groene, rustige omgeving!

Neem contact op