Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11309421
Immoweb code : 11309421

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
240 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers te Lissewege

Deze parel is gelegen in een groene en rustige buurt te Lissewege. De ligging biedt heel wat privacy, maar is tevens op wandelafstand gelegen van buurtwinkels, vrije basisschool en lokale horeca-aangelegenheden. Kortom, een unieke en zeer gegeerde ligging!

De woning verwelkomt je in de ruime inkomhal. Vervolgens betreed je de zeer lichtrijke leefruimte met uitzicht over de zonovergoten en volledig omheinde tuin. Aanpalend aan de leefruimte treffen we de open keuken uitgerust met alle nodige en applicaties die recent werden vernieuwd. Tot slot omvat het gelijkvloers de ruime inpandige garage met automatische sectionaalpoort alsook een berging, een gastentoilet en een wasplaats.

Via de trappenhal bereik je de eerste etage. Deze omvat de nachthal, de 3 slaapkamers en de gerenoveerde badkamer ingericht met ligbad en douchecabine. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en kan worden ingericht als bergruimte of als 4de slaapkamer.

Deze goed onderhouden woning wordt verwarmd op basis van centrale verwarming op aardgas en beschikt over een charmante houtkachel. Een grote troef van de woonst is dat deze beschikt over een zéér gunstige EPC-score (B), dit komt mede door de aanwezigheid van zonnepanelen (2021).

Was u graag meer te weten gekomen over deze fijne gezinswoning? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voor het inplannen van een bezichtiging.

Bezoeken vinden plaats op afspraak op de bezoekdag op 27 april.


Troeven
*Zeer rustige…

Neem contact op