Huis te koop

830000€

8 slaapkamers 610 vierkante meters

Immoweb code : 11362324
Immoweb code : 11362324

Overzicht

8 slaapkamers
2 badkamers
610 vierkante meters bewoonbare ruimte
1119 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek eigendom met tal van mogelijkheden te Dudzele

In Dudzele, een gemeente gelegen op een steenworp van Knokke en Brugge, treffen we dit unieke eigendom op een perceel van 1.119m². Het eigendom omvat 3 volwaardige eenheden die allen beschikken over de nodige faciliteiten om onafhankelijk van elkaar te worden bewoond of gebruikt.

De eerste woning heeft een bewoonbaar oppervlak van 268m² en is gelegen met de voorgevel aanpalend aan de straatzijde. Deze woning is op heden ingericht met 5 volwaardige slaapkamers, een bureauruimte, gastentoiletten, 3 polyvalente ruimtes, een ingerichte open keuken en een leefruimte met aanpalend zonneterras.

Via de privatieve binnenkoer verkrijg je toegang tot het 2de gebouw (165m²). Deze kan perfect dienen als 2de woonst in het kader van co-housing. De woning omvat op het gelijkvloers een keuken met leefruimte, een badkamer en gastentoiletten. Vervolgens op de eerste etage treffen we de zeer ruime slaapkamer.

Het 3de gebouw (177m²) dat terug te vinden is op dit eigendom deed vroeger dienst als feestzaal. Door de aanwezigheid van het prachtige houten gebinte en de grote raampartijen heeft deze ruimte een uiterst charmante uitstraling. Deze ruimte is voorzien van een volwaardige bar, keukenruimte alsook voldoende toiletten.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning met een brede waaier aan mogelijkheden? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of voor het inplannen van een bezoek!

Troeven:
*Perfect geschikt voor co-housing
*Geen renovatieverplichting
*Gelegen op een s…

Neem contact op