Huis te koop

3 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 11177775
Immoweb code : 11177775

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
144 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren huis Te Koop

Stap binnen in deze prachtige woning in het hart van Haren, waar comfort en functionaliteit samenkomen voor het ultieme woongenot. Aangeboden door Immo Leolux, deze woning biedt een perfecte combinatie van ruimte, charme en gemak.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte inkomhal die leidt naar een ruime garage, ideaal voor het veilig opbergen van voertuigen en extra opslagruimte. De begane grond biedt ook veelzijdige werkruimtes met directe toegang tot het terras en de aangename tuin, waar je kunt genieten van ontspannen momenten en gezellige bijeenkomsten in de buitenlucht.

Op de eerste verdieping word je betoverd door de royale leefruimte, die naadloos overgaat in een karaktervolle open keuken, perfect voor het ontvangen van gasten en het creëren van onvergetelijke momenten. Een individueel toilet op deze verdieping voegt extra gemak toe aan het dagelijkse leven.

Het derde verdiep biedt een oase van rust met drie slaapkamers en een smaakvolle badkamer, waardoor een serene en ontspannen sfeer ontstaat voor een goede nachtrust.

De woning is volledig onderkelderd, wat niet alleen extra opslagruimte biedt, maar ook toegang geeft tot de prachtig aangelegde tuin en het terras, waar je kunt genieten van de rust en sereniteit van de buitenruimte. De technische ruimte bevindt zich ook in de kelder, wat zorgt voor een efficiënte indeling van de leefruimte.

Met een Energieprestatiecertificaat (EPC) met een score van 427, wat overeenkomt met klasse G, ben je wel nog ve…

Neem contact op